bcManager Professional
  • berg COMPUTERS and SoftNet Consulting
    Luna aceasta am încheiat un parteneriat cu compania SOFT NET CONSULTING, prin care îi încredințăm serviciile de suport pentru produsul propriu bcManager. bcManager Professional este un sistem informatic integrat de tip ERP, care ajută la gestionarea celor mai importante departamente dintr-o companie.

  • Trasabilitatea a fost definita ca si ,,aptitudinea de a regasi istoricul, utilizarea sau localizarea unei entitati prin intermediul identificarilor inregistrate”. In acest context prin entitate se poate intelege un produs, un proces, o activitate sau o persoana. Conceptul de trasabilitate este folosit cu succes de sistemele de management al calitatii pentru a identifica situatiile neconforme si cauzele acestora.

  • Astazi, rapiditatea in operare si, implicit, economia de timp sunt criterii importante de evaluare a eficientei oricarei activitati, indiferent de importanta acesteia. Tehnologia codurilor de bare ofera o solutie la nevoia de viteza in operare inca din 1974 cand a fost prima oara introdusa in sistemul de vanzare cu amanuntul. Astazi, desi concurate de alte tehnologii precum cea de identificare prin frecvente radio (RFID), codurile de bare s-au adaptat la noile conditii si continua sa fie cea mai ieftina si populara metoda de identificare.

Syndicate content

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.