bcManager Professional

berg COMPUTERS a încheiat un parteneriat cu SOFT NET CONSULTING prin care creează serviciul perfect

berg COMPUTERS and SoftNet Consulting
Luna aceasta am încheiat un parteneriat cu compania SOFT NET CONSULTING, prin care îi încredințăm serviciile de suport pentru produsul propriu bcManager. bcManager Professional este un sistem informatic integrat de tip ERP, care ajută la gestionarea celor mai importante departamente dintr-o companie.

Având în vedere faptul că dorim să ne concentrăm activitatea pe serviciile noastre principale, și anume dezvoltarea de software la comandă, outsourcing și consultanță în IT, iar SOFT NET CONSULTING este una dintre companiile cu cele mai bune servicii de suport, acest parteneriat este unul ideal pentru clienții bcManager, care se bucură de o experiență superioară, aducând un plus de valoare unui produs deja matur și perfecționat.

SOFT NET CONSULTING activează de peste 17 ani pe piața de implementare și asigurare a suportului pentru produse software dintr-o varietate de industrii. Ceea ce apreciem cel mai mult este orientarea spre client, demonstrată prin atenția acordată clienților de către consultanții companiei și pregătirea acestora.

Dorim să oferim utilizatorilor de bcManager experiența perfectă: un soft de calitate susținut de o asistență mereu orientată pe nevoile clienților, oferită de consultanții noștri cu o vastă experiență de client service în spate. Scopul nostru e ca beneficiarii produsului să aibă la dispoziție specialiști competenți care să-i ajute în utilizarea eficientă a programului.”, declară Dorin Andreica, CEO SOFT NET CONSULTING.

Adauga comentariu

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Acest camp este confidential si nu va fi facut public.
12 + 4 =
Rezolvati aceasta problema simpla de matematica si introduceti rezultatul (ex: pentru 1+3, introduceti 4). Astfel, va asigurati ca mesajul dumneavoastra va ajunge in casuta postala a persoanei potrivite.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.