bcManager Professional

 

 

Software pentru afaceri de tip ERP

berg COMPUTERS ofera companiilor din Romania solutii software pentru afaceri destinate sa eficientizeze activitatea si sa optimizeze rezultatele obtinute. Pachetul software de tip ERP bcManager Professional este un astfel de produs care reprezinta rezultatul a peste 10 ani de experienta in dezvoltarea solutiilor software pentru afaceri. bcManager Professional este un sistem ERP integrat care reuseste sa simplifice din punct de vedere operational activitatea angajatilor unei companii.

Solutii software la comanda si outsourcing

Dezvoltarea de solutii software la comanda este un serviciu care se afla in oferta berg COMPUTERS inca din primii ani ai existentei sale, reprezentand un domeniu in care expertiza noastra poate fi cu greu depasita. Din 1991 si pana astazi am realizat peste 2.700 de proiecte software pentru clienti din intreaga lume totalizand mai mult de 1.900.000 de ore de programare. Printre partenerii nostri se gasesc companii multinationale precum IBM sau Procter & Gamble, dar si case de soft de prestigiu care au decis sa externalizeze in favoarea berg COMPUTERS o parte din activitatea lor de productie software.

Web design si aplicatii Internet

Intr-un domeniu puternic concurential cum este cel al realizarii si intretinerii paginilor web, berg COMPUTERS se diferentiaza prin calitate si profesionalism sustinute prin asimilarea si utilizarea celor mai noi standarde si tehnologii din bransa. Pasiunea, talentul si experienta se imbina eficient, iar cele mai bune rezultate nu se lasa asteptate.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.