bcManager Professional

Care sunt costurile directe si ascunse ale implementarii ERP?

Orice implementare a unui sistem software ERP presupune o serie de costuri ascunse, iar succesul ei poate fi evaluat printr-un nivel scazut al acestora.

Costuri directe:

  • Licentierea
  • Serviciile de implementare
  • Adaptarea aplicatiilor
  • Costurile de scolarizare
  • Service si suport

Costuri ascunse:

  • Costuri de adaptare a personalului la un nou mod de lucru. Aceste costuri pot fi reduse la minimum prin scolarizarea eficienta a personalului. Echipa de implementare a berg COMPUTERS se asigura de fiecare data ca la predarea sistemului utilizatorii cunosc functionalitatile pe care le au la dispozitie si stiu in ce mod activitatea lor va fi simplificata. Inca din prima faza a implementarii cand se realizeaza analiza de sistem, echipa de implementare poarta discutii cu toate persoanele cheie din organizatie. In acest fel se poate determina cu precizie inca de la inceput care este necesarul de scolarizare, care sunt departamentele unde personalul este mai putin receptiv la schimbare si care este nivelul la care se poarta discutiile cu fiecare grup de utilizatori.
  • Costuri cu infrastructura hardware. Uneori, adoptarea unui sistem ERP reprezinta o schimbare complexa a capabilitatilor tehnologice intr-o intreprindere. Noul sistem IT ar putea contine o serie de periferice utile cum ar fi cititoare si imprimante pentru coduri de bare, sisteme electronice de pontaj, case de marcat sau cantare electronice. berg COMPUTERS reuseste prin reteaua sa de parteneri sa ofere o solutie completa la preturi transparente inca din faza de ofertare.
  • Costuri ocazionate de erorile din baza de date initiala. Importarea in noul sistem a unor date incorecte poate produce neplaceri ulterioare care vor implica unele costuri suplimentare. Echipa de implementare bcManager Professional preia in sistem doar informatiile corecte, verificate. Veti fi sfatuit cum sa gestionati datele existente si cum sa va asigurati ca programele vor functiona corespunzator.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.