bcManager Professional

bcManager Mobile

* bcManager Mobile este o aplicatie care se distribuie in regim freeware. Serviciile aferente punerii in functiune a acestei aplicatii se tarifeaza in conformitate cu angajamentele contractuale dintre berg COMPUTERS si Beneficiar.

bcManager Mobile – Precizie | Rapiditate | Mobilitate

Pentru ca intelege nevoia de mobilitate a clientilor bcManager Professional ERP, berg COMPUTERS lanseaza bcManager Mobile*. Noua aplicatie dezvoltata de berg COMPUTERS este oferita utilizatorilor cu titlu GRATUIT, impartasind in acest fel bucuria implinirii a 20 de ani de activitate.
 
bcManager Mobile este o extensie online a aplicatiei bcManager Professional disponibila pe dispozitive mobile iPhone si iPad care poate fi descarcata GRATUIT de pe iTunes AppStore. bcManager Mobile ofera o serie de rapoarte obtinute prin sintetizarea datelor de pe serverul bcManager Professional, rapoarte care pot fi vizualizate din orice locatie cu acces la Internet, fara a fi necesara utilizarea computerului.
 
Pentru ca aplicatia sa se conecteze la instanta dumneavoastra de bcManager, serviciul bcMobile trebuie instalat pe serverul dumneavoastra. Pentru aceasta, va rugam sa contactati un reprezentant al berg COMPUTERS.
 
 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
2 + 6 =
Rezolvati aceasta problema simpla de matematica si introduceti rezultatul (ex: pentru 1+3, introduceti 4). Astfel, va asigurati ca mesajul dumneavoastra va ajunge in casuta postala a persoanei potrivite.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.