bcManager Professional
blue2
bcManager Professional ERP

Cui se adreseaza?
Sistemul ERP bcManager Professional este necesar in primul rand companiilor a caror dezvoltare le impune o mai buna organizare a activitatii si un management mai strict al documentelor interne.

bcManager Professional este un sistem informatic integrat de tip ERP, un instrument eficient pentru toate nivelurile de management. Pachetul contine un set de module care servesc gestionarii celor mai importante departamente dintr-o companie.

Aplicatia software ERP bcManager Professional are rolul de a optimiza fluxul de informatii care se vehiculeaza intr-o organizatie. In acelasi timp, furnizeaza factorilor de decizie datele de care acestia au nevoie pentru gestionarea propriei afaceri, oferind raportari si analize necesare pentru administrarea resurselor. Avand acces la indicatori economici relevanti care ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii companiei, rezultatele afacerii devin previzibile.

Diagrama bcManager Professional ERP

bcManager Professional - diagrama programului

Avantajele utilizarii bcManager Professional ERP

Beneficiind de avantajele sistemului ERP bcManager Professional, o companie poate sa isi utilizeze si sa isi planifice in mod eficient resursele interne si externe. Rezultatele activitatii vor fi imbunatatite prin scaderea costurilor operationale si cresterea satisfactiei clientilor. Planificarea productiei si gestionarea corecta a stocurilor prin utilizarea sistemului informatic previn discontinuitatile in activitate si reduc costurile generate de eroare.

Avantaje ERP bcManager Professional

 • Utilizarea serverului Microsoft SQL asigura controlul si securitatea datelor, dar si operarea rapida chiar si in cazul unui volum mare de informatii. 
 • Posibilitatea de conectare peste Internet la baza de date comuna asigura mobilitatea datelor. 
 • Informatiile sunt operate o singura data urmand sa fie reflectate atat in documentele comerciale cat si in cele financiar-contabile gratie sistemului informatic integrat. 
 • Informatiile sunt disponibile in timp real, oferind situatii si analize care prezinta o imagine de ansamblu asupra afacerii. 
 • Modalitatea de raportare face posibil exportul documentelor in diverse formate electronice: HTML, TIF, XLS. 
 • In procesul de planificare si de urmarire a productiei poate fi realizat un antecalcul si un postcalcul al costurilor.
 • Rapoartele si analizele sunt complexe si flexibile datorita filtrarilor, ordonarilor si a gruparilor posibile dupa diverse criterii. 
 • Utilizand un generator de rapoarte se pot obtine raportari grafice specifice fiecarei organizatii. 
 • Cursul valutar este actualizat automat de pe Internet.

bcGestiune

bcGestiune este modulul de baza al pachetului ERP bcManager Professional care reuneste  functionalitatile generale, bazele de date cu produsele si colaboratorii, precum si elementele configurabile.

bcComercial

bcComercial este o aplicatie software utila in gestionarea activitatii de vanzare. Modulul asista intregul flux comercial din faza de ofertare si pana la facturarea produselor sau a serviciilor. bcComercial este un pogram care poate fi folosit cu succes in managementul relatiilor cu clientii dar si pentru urmarirea si remunerarea agentilor de vanzari.

bcAchizitii

bcAchizitii este un program de aprovizionare, modul al bcManager Professional ERP, utilizat cu precadere in planificarea si desfasurarea activitatii de achizitii. Aplicatia se adreseaza companiilor cu o activitate complexa pentru care  volumul optim al stocurilor reprezinta o prioritate.

bcConstructii

Modulul  bcConstructii centralizeaza informatiile vehiculate pe santiere si le confrunta la nivelul Fisei limita de resurse pentru a oferi o imagine exacta asupra raportului dintre consumurile estimate in oferta si realizari, in functie de stadiul fiecarei lucrari.

bcAuto

Modulul bcAuto este un program al suitei bcManager Professional ERP utilizat pentru urmarirea si gestionarea parcului de masini si utilaje. Aplicatia este utila atat companiilor cu un numar mare de vehicule, pentru inregistrarea lucrarilor de intretinere a acestora, cat si companiilor in care masinile si utilajele sunt implicate in activitati productive.

bcProductie

bcProductie este o aplicatie software care permite gestionarea proceselor normative, a operatiilor tehnologice care se executa intr-un proces de fabricatie, a materiilor prime, materialelor si semifabricatelor care intra in componenta unui produs finit precum si a altor informatii auxiliare cum ar fi masinile utilizate.

bcAmanunt

bcAmanunt este un program software destinat activitatii de retail. Modulul este integrat in aplicatia de gestiune a pachetului ERP bcManager Professional pentru ca orice operatiune de vanzare sa se reflecte automat in documentele de contabilitate primara. In acest fel se face legatura intre documentele de gestiune din Back Office si activitatea de vanzare propriu-zisa care se desfasoara in Front Office.

bcSalarii

bcSalarii poate fi folosit pentru activitati de calcul al salariilor si pentru gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal. Functionalitatile programului permit responsabililor din departamentele de resurse umane sa realizeze calculul salariilor, al retinerilor sau al sporurilor si sa tina evidenta tichetelor de masa si pontajul.

bcFinanciar

bcFinanciar este un modul al sistemului integrat ERP bcManager Professional util pentru urmarirea operatiunilor financiare la nivel de evidenta primara. Aceasta aplicatie este utila in inregistrarea platilor si a incasarilor dar si pentru a oferi o imagine de perspectiva asupra lichiditatilor disponibile in companie.

bcContabilitate

Programul de contabilitate bcContabilitate prelucreaza datele financiar – contabile transformandu-le in informatii de sinteza si analiza pentru a oferi o viziune cat mai clara asupra activitatii economice. Situatiile si analizele financiare pe care le ofera programul de contabilitate devin indispensabile in contextul schimbarilor radicale care intervin in domeniul afacerilor si al diversificarii procedurilor care au loc in cadrul unei companii.

bcImobilizari

Aplicatia este integrata in pachetul ERP bcManager Professional si sprijina managementul imobilizarilor prin functionalitatile extinse pe care le pune la dispozitia utilizatorului.

bcMarketing CRM

bcMarketing CRM ofera informatii complete si exacte cu privire la clientii si potentialii clienti ai companiei, asistand forta de vanzari in vederea obtinerii unor rezultate maxime.

 

Cerinte sistem

Cateva conditii minime sunt necesare functionarii pachetului ERP bcManager Professional:

Server SQL:

 • procesor compatibil Intel cu frecventa 2 GHz, RAM 1GB (32 biti) sau 2GB (64 biti), HDD 20 GB - SO Microsoft Windows 2000 Server. (XP nu permite decat 10 conexiuni simultane). Se recomanda folosirea unui computer pentru baza de date (Microsoft SQL server) si a unui alt computer (bazat pe SO Linux) pentru stocarea de fisiere.

Workstation:

 • procesor compatibil Intel cu frecventa 500 MHz, RAM 128 MB, HDD 500 MB liber
 • Microsoft Windows (minim Microsoft Windows XP si maxim Windows 8, 32 sau 64 de biti) pentru procesor pe 32 de biti.