bcManager Professional

Implementare ERP

Misiunea unui sistem informatic de tip ERP in cadrul unei companii este in primul rand de eficientizare a activitatii. Investitia intr-un pachet software se justifica doar in conditiile in care acesta reuseste sa aduca afacerii plus valoarea asteptata prin reducerea costurilor operationale, imbunatatirea rezultatelor si optimizarea deciziilor de management.
Sistemul ERP bcManager Professional indeplineste toate conditiile pe care un program software de tip ERP trebuie sa le indeplineasca pentru atingerea acestor deziderate. Cu toate acestea, mai exista o componenta deosebit de importanta care poate potenta sau poate compromite rezultatele obtinute in urma investitiei in tehnologie – implementarea.
Implementarea sistemului ERP este etapa premergatoare utilizarii aplicatiilor informatice urmarind cativa pasi concreti care determina in final succesul investitiei. Implementarea sistemului este importanta pentru ca in aceasta etapa se stabilesc exact principiile care stau la baza functionarii programelor urmarind procesele si procedurile care se respecta in cadrul companiei.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.