bcManager Professional

Personalizari

Solutia software ERP bcManager Professional este rezultatul a 10 ani de imbunatatiri si adaptari la necesitatile specifice companiilor care ne-au devenit clienti. Rezultatul este un pachet de programe flexibil si configurabil care se muleaza cu usurinta si fara costuri semnificative la modalitati particulare de organizare a activitatii unei companii.
Nu avem totusi pretentia ca am prevazut toate situatiile deosebite, de aceea continuam sa adaugam programelor functionalitati noi care sunt necesare in situatii particulare. Modificarile in arhitectura aplicatiilor pot fi necesare in momentul implementarii sau pot deveni utile pe parcursul lucrului cu aplicatia in contextul unor schimbari organizationale. Niciun efort nu este prea mare daca, in final, fiecare beneficiar utilizeaza instrumentul software care raspunde tuturor nevoilor sale.
Punem la dispozitia clientilor nostri o platforma software interna, o aplicatie web numita Direct Request Tool (DRT). Utilizand aceasta aplicatie internet pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, beneficiarii pot lansa solicitari pentru diverse imbunatatiri la bcManager Professional. Le este astfel garantat accesul nemijlocit la:

  • persoana responsabila care se va ocupa de modificarile solicitate
  • estimarile de timp si de cost
  • termenul predarii
  • informatii referitoare la statusul lucrarilor.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.