bcManager Professional

Training

Urmarindu-se corect toti pasii din etapa de implementare, solutia ERP bcManager Professional ruleaza la parametrii asteptati si poate indeplini functionalitatile de care beneficiarul are nevoie. Trebuie sa se tina insa seama si de factorul uman care opereaza datele continute in baza de date a programului. Fiecare utilizator trebuie sa stie cum se foloseste programul si care sunt toate operatiile la care pot fi asistati de sistemul informatic. Pentru aceasta, echipa berg COMPUTERS va pune la dispozitie timpi de scolarizare a utilizatorilor care urmeaza sa folosesca programul.
Toti utilizatorii trebuie sa stie cum poate fi folosita interfata pachetului ERP bcManager Professional, ce functionalitati are acesta dar si cum se raporteaza ca si utilizator la ceilalti colegi care lucreaza la alte statii. Acestea sunt principalele informatii pe care utilizatorii le vor stapani in urma scolarizarii.
Scolarizarea nu poate fi acordata tuturor utilizatorilor in mod uniform atat timp cat ei au drepturi de acces diferite si atributii diverse raportat la echipa. Fiecare dintre membrii echipei va fi instruit sa efectueze operatiile care ii revin. Mai mult, persoana desemnata de catre management sa administreze reteaua de utilizatori, serverul SQL si baza de date va primi scolarizare pe masura atributiilor pe care le are.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.