bcManager Professional

Avand la baza experienta berg COMPUTERS in a implementa solutii personalizate si onorarea unor cerinte similare datorate activitatilor cu acelasi specific putem oferi in prezent versiuni specializate a aplicatiei bcManager Professional. Solutiile contin versiuni personalizate ale pachetului ERP bcManager Professional si servicii de implementare adaptate cerintelor caracteristice domeniului.

Avantajele utilizarii solutiilor la cheie

  • Experienta anterioara a consultantilor in implementarea aplicatiei ERP la companii similare
  • Costuri reduse de implemetare a unei solutii dedicate, fara a fi necesare modificari majore
  • Functionalitati complete ale unui ERP clasic in versiune generala combinate cu elemente specifice verticalei
  • Timp redus de implementare datorat configurarilor existente, anterioare instalarii
  • Utilizarea unei solutii testate si stabile, folosita cu succes si de alti actori din aceeasi piata

 

Solutii ERP disponibile

Solutie ERP pentru brutarii, cofetarii si patiserii

Pentru companiile care activeaza in domeniul produselor de patiserie, panificatie si cofetarie, berg COMPUTERS a dezvoltat functionalitati speciale ale pachetul bcManager Professional ERP. Solutia deserveste activitatile de productie, distributie si vanzare specifice firmelor cu acest domeniu de activitate. In plus, solutia integrata ofera functionalitati pentru gestionarea stocurilor, a relatiilor cu clientii, salarizare si evidenta contabila.
 

Solutie ERP pentru agricultura

Principala caracteristica a companiilor care activeaza in acest sector este evaluarea eficientei la nivel de an agricol. Utilizand aplicatia ERP bcManager Professional, factorii de decizie pot sa isi alcatuiasca strategiile in baza raportarilor alcatuite in mod corespunzator cu necesitatile specifice.
 

Solutie ERP pentru calculul costului de productie

Pentru companiile cu activitate de productie care lucreaza in baza comenzilor primite de la clienti este foarte important sa aiba acces constant la informatiile referitoare la costurile pe care le presupune o anumita comanda, atat inainte de lansare cat si dupa livrarea acesteia. bcManager Professional ofera o solutie completa de urmarire a comenzilor pentru eficientizarea activitatilor de productie.

Solutie ERP pentru companiile de constructii

Constructorii se evidentiaza in randul companiilor printr-o complexitate sporita a proceselor si printr-o segmentare a activitatii atat in plan fizic, prin lucrul simultan in mai multe santiere, cat si in planul managementului prin utilizarea mai multor centre de profit.
Aplicatia bcManager Professional ofera flexibilitate si mobilitate in gestionarea eficienta a  santierelor, flotelor de utilaje, statiilor de asfalt sau de betoane.

Solutie ERP pentru productia in regim lohn

bcManager Professional ERP ofera o solutie completa pentru producatorii care lucreaza in regim lohn ai caror clienti furnizeaza total sau partial material prima. Solutia se va dovedi utila pentru generarea declaratiei Intrastat si a Registrului bunurilor primite in cazul partenerilor UE sau pentru inregistrarea documentelor de vama in cazul partenerilor din afara Uniunii Europene.