bcManager Professional

Termeni si conditii

Navigarea pe site-ul www.bcmanager.ro si utilizarea informatiilor pe care le contine implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Proprietatea intelectuala
Informatiile cuprinse in continutul acestui site sunt proprietatea berg COMPUTERS. Informatiile pot fi utilizate de catre vizitatorii site-ului in interes personal. Reproducerea, publicarea, distribuirea, comercializarea sau utilizarea acestui continut, in alte scopuri decat cel de informare personala, este interzisa in lipsa unui acord scris din partea berg COMPUTERS.
bcManager este marca inregistrata a berg COMPUTERS si utilizarea acestei marci fara acordul scris al detinatorului este interzisa.

Obiectivul site-ului
Informatiile prezentate in acest site reprezinta oferta comerciala a berg COMPUTERS si are rolul de a informa asupra produselor si serviciilor oferite. berg COMPUTERS va depune toate diligentele pentru a oferi o informare corecta si actualizata.

Continutul site-ului
berg COMPUTERS isi asuma dreptul de a modifica informatiile prezentate in site si structura acestuia fara o informare publica prealabila. berg COMPUTERS nu este responsabila pentru functionarea defectuoasa sau pentru intreruperea functionarii paginii www.bcmanager.ro.
berg COMPUTERS nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile directe sau indirecte provocate vizitatorilor prin utilizarea informatiilor de pe acest site.

Legaturi externe
In acest site exista link-uri externe catre alte site-uri. berg COMPUTERS nu isi asuma responsabilitatea pentru politica de utilizare a site-urilor partenere. Fiecare vizitator va respecta termenii proprii de utilizare a fiecarei pagini web pe care o acceseaza.

Informatii personale
Prin utilizarea acestui site veti putea transmite catre berg COMPUTERS informatii personale. Acestea vor fi utilizate pentru contact sau pentru transmiterea ofertelor comerciale si a materialelor de marketing. berg COMPUTERS se obliga sa nu instraineze aceste informatii catre terti si sa respecte confidentialitatea datelor personale.

Prevederi finale
Utilizarea acestui site presupune acceptarea implicita a acestor termeni si conditii. berg COMPUTERS isi rezerva dreptul de a modifica politica de utilizare a site-ului fara o notificare publica prealabila, prin postarea noilor termeni si conditii pe site-ul bcManager Professional.

 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.